Login
Main menu

Ha egy emberközpontú, hálapénz és korrupciómentes egészségügyet szeretnél, amiben méltóságban lehet gyógyulni és gyógyítani,
akkor csatlakozz és/vagy támogass minket: OTP 1174800721162118 HUF, közlemény: TÁMOGATÁS

 

  Segíts a változásban! 

 

"Egyetértek azzal, hogy a minőségi betegellátás, a betegbiztonság kialakítása, és a korrupció nélküli egészségügy megteremtése érdekében a mindenkori magyar kormány Nemzeti Ügyként kezelje az egészségügyet, és ennek részeként az egészségügyre fordított közkiadásokat a bruttó hazai termék (GDP) minimum 2 százalékával emelje 3 éven belül."

Közismert tény, hogy Magyarország nemcsak az Európai Unió, hanem még a Visegrádi Négyek átlagához képest is igen keveset fordít GDP arányosan az államilag finanszírozott egészségügyre. Elemzők szerint a magyar egészségügyi ellátórendszerből legalább éves szinten 600 milliárd forint hiányzik ahhoz, hogy az ágazat ismét a fejlődés útjára léphessen. Célunk, hogy jelen petíciónkkal felhívjuk a magyar emberek és a magyar kormány figyelmét erre a problémára, és ezáltal napirendre kerüljön a GDP arányos ráfordítás felzárkóztatása már a jövő évi költségvetés megvitatásakor is.

Egyben kérjük kedves aláíróinkat, hogy vigyék hírét az Emberi Konzultációnknak, és terjesszék petíciónkat ismerőseik körében.


 

Legyen az egészségügy Nemzeti Ügy!

Eddig
25652 aláírás

[*] kötelezően kitöltendő
[**] nem jelenik meg nyilvánosan

Aláírások - a nevek adatvédelmi okból nem publikusak (25652)

Megye Foglalkozás
Budapest
Orvos
gyor-moson-sopron
egyetemi hallgato
Pest
grafikus
Budapest
Joghallgató
Pest
vállalkozó
Budapest
eü szolgáltatás
Budapest
Orvos
Pest
Orvos
Budapest
bolti eladó
Bács-Kiskun
Tanácsadó, tréner

 


Adatvédelmi tájékoztató: személyes adataim közlésével és aláírásommal úgy nyilatkozom, hogy egyetértek a petícióban foglaltakkal kapcsolatban indított aláírásgyűjtés céljaival és hozzájárulok, hogy a közölt személyes adataimat (dr. Dénes Tamás) az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján kezelje. A személyes adatok helyesbítését, törlését, zárolását az adatkezelőhöz eljuttatott nyilatkozatommal bármikor kezdeményezhetem. Amennyiben az adatkezelés jogszerűségét kifogásolom, tiltakozhatok személyes adataim kezelése ellen, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, illetve a bírósághoz fordulhatok. A közölt személyes adatokat (dr. Dénes Tamás) nyilvánosságra nem hozza, külföldre és harmadik személynek nem továbbítja. Aláírásommal nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadtam az adatkezelési szabályokat. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-94739/2016.

 

 

Kapcsolat

  • Cím: 1125 Bp., Szarvas Gábor út 9/b
  • Telefonszám: +36703793810
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Facebook: Emberi konzultáció
  • Youtube: ReSzaSz videók