Login
Main menu

Ha egy emberközpontú, hálapénz és korrupciómentes egészségügyet szeretnél, amiben méltóságban lehet gyógyulni és gyógyítani,
akkor csatlakozz és/vagy támogass minket: OTP 1174800721162118 HUF, közlemény: TÁMOGATÁS

 

  Segíts a változásban! 

 

"Egyetértek azzal, hogy a minőségi betegellátás, a betegbiztonság kialakítása, és a korrupció nélküli egészségügy megteremtése érdekében a mindenkori magyar kormány Nemzeti Ügyként kezelje az egészségügyet, és ennek részeként az egészségügyre fordított közkiadásokat a bruttó hazai termék (GDP) minimum 2 százalékával emelje 3 éven belül."

Közismert tény, hogy Magyarország nemcsak az Európai Unió, hanem még a Visegrádi Négyek átlagához képest is igen keveset fordít GDP arányosan az államilag finanszírozott egészségügyre. Elemzők szerint a magyar egészségügyi ellátórendszerből legalább éves szinten 600 milliárd forint hiányzik ahhoz, hogy az ágazat ismét a fejlődés útjára léphessen. Célunk, hogy jelen petíciónkkal felhívjuk a magyar emberek és a magyar kormány figyelmét erre a problémára, és ezáltal napirendre kerüljön a GDP arányos ráfordítás felzárkóztatása már a jövő évi költségvetés megvitatásakor is.

Egyben kérjük kedves aláíróinkat, hogy vigyék hírét az Emberi Konzultációnknak, és terjesszék petíciónkat ismerőseik körében.


 

Legyen az egészségügy Nemzeti Ügy!

Eddig
25652 aláírás

[*] kötelezően kitöltendő
[**] nem jelenik meg nyilvánosan

Aláírások - a nevek adatvédelmi okból nem publikusak (25652)

Megye Foglalkozás
Pest
Gyógytornász hallgató
Zala
Diák
Zala
Tanár
Budapest
Informatikai ügyintéző
Budapest
Joghallgató
Budapest
Informatikus mérnök
Pest
Jogász
Pest
gyógytornász
Budapest
Egyetemi docens
Pest
nyugdíjas

 


Adatvédelmi tájékoztató: személyes adataim közlésével és aláírásommal úgy nyilatkozom, hogy egyetértek a petícióban foglaltakkal kapcsolatban indított aláírásgyűjtés céljaival és hozzájárulok, hogy a közölt személyes adataimat (dr. Dénes Tamás) az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján kezelje. A személyes adatok helyesbítését, törlését, zárolását az adatkezelőhöz eljuttatott nyilatkozatommal bármikor kezdeményezhetem. Amennyiben az adatkezelés jogszerűségét kifogásolom, tiltakozhatok személyes adataim kezelése ellen, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, illetve a bírósághoz fordulhatok. A közölt személyes adatokat (dr. Dénes Tamás) nyilvánosságra nem hozza, külföldre és harmadik személynek nem továbbítja. Aláírásommal nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadtam az adatkezelési szabályokat. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-94739/2016.

 

 

Kapcsolat

  • Cím: 1125 Bp., Szarvas Gábor út 9/b
  • Telefonszám: +36703793810
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Facebook: Emberi konzultáció
  • Youtube: ReSzaSz videók