Login
Main menu

Az egészségügy
nemzeti ügy!

 

Szavazás a fertőtlenítőről Belépési nyilatkozat

A ReSzaSz szakszervezetként 

A szakszervezet célja a munkavállalók jogainak és érdekeinek képviselete és védelme minden, törvény adta érdekképviseleti és érdekvédelmi eszköz által.

A ReSzaSz céljai 

A minőségi és biztonságos betegellátás. Az uniós átlaghoz igazodó tisztes bér- és munkakörülmények kiharcolása az egészségügyben dolgozóknak. Egy élhető, fenntartható, hálapénz-mentes egészségügy kialakítása Magyarországon, amelyben méltóságban és biztonságban lehet gyógyulni, tisztességben gyógyítani, oktatni és okulni.

A ReSzaSz ezért küzd

A ReSzaSz küzd az egészségügyben dolgozók itthon tartásáért és a versenyképes orvosképzésért, mindebben szolidaritást vállalva a többi egészségügyben dolgozóval. A szakszervezet közvetlen pártpolitikai tevékenységet nem folytat, szervezete politikai pártoktól független.


Ha egy emberközpontú, hálapénz és korrupciómentes egészségügyet szeretnél, amiben méltóságban lehet gyógyulni és gyógyítani,
akkor csatlakozz és/vagy támogass minket: OTP 1174800721162118 HUF, közlemény: TÁMOGATÁS

Kedves Barátaink!

A ReSzaSz támogatja és egyben figyelmetekbe ajánlja az alábbi akciót. Leellenőrzött szervezet, mi is garanciát vállalunk azért, hogy az adományotok jó helyre megy. 
Bankszámlaszám: 11991102-02121064 

 

A Round Table Hungary budapesti asztalai idén karácsonykor is megszervezik a már ismert adománygyűjtő rendezvényüket, a Maciakciót 2016.december 12-18 között, a megszokott helyszínen, az Aréna Plaza földszintjén.

A jótékonyság ez úttal is kettős segítséget jelent.

Ebben az évben a János Kórház Gyermeksebészeti és Traumatológiai Osztály számára gyűjtünk adományt, és reméljük a befolyt összegből speciális kerekes betegágyakat adhatunk majd át. Ezek az ágyak kényelmesek, biztonságosak, hevederekkel rendelkeznek, a sérült mozgatásakor nem rázkódnak, valamint vidám állat- mesefigurák vannak rajtuk.

 

Ahogy a korábbi alkalmakkor is, az adományokért cserébe aranyos macit adunk, melyet a Gond-viselés Nonprofit Kft. értelmi akadállyal és halmozott sérülésekkel élő fiataljai készítenek számunkra. A macikat, párnákat és babzsákfoteleket a kiegészítő oktató- nevelő programok mellett készítik a fiatalok.

A Kerekasztal tagjai december 12-18. között, 9 órától este 21 óráig várják a jótékony adakozókat.

Segítségét Macival háláljuk meg!

Kérjük, jöjjön el és adományáért akár szeretteit is meglepheti karácsonyra egy macival, miközben másokat is megsegít!

Köszönjük,
ReSzaSz

Kapcsolat

  • Cím: 1125 Bp., Szarvas Gábor út 9/b
  • Telefonszám: +36703793810
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Facebook: Emberi konzultáció
  • Youtube: ReSzaSz videók