Login
Main menu

Az egészségügy
nemzeti ügy!

 

Szavazás a fertőtlenítőről Belépési nyilatkozat

A ReSzaSz szakszervezetként 

A szakszervezet célja a munkavállalók jogainak és érdekeinek képviselete és védelme minden, törvény adta érdekképviseleti és érdekvédelmi eszköz által.

A ReSzaSz céljai 

A minőségi és biztonságos betegellátás. Az uniós átlaghoz igazodó tisztes bér- és munkakörülmények kiharcolása az egészségügyben dolgozóknak. Egy élhető, fenntartható, hálapénz-mentes egészségügy kialakítása Magyarországon, amelyben méltóságban és biztonságban lehet gyógyulni, tisztességben gyógyítani, oktatni és okulni.

A ReSzaSz ezért küzd

A ReSzaSz küzd az egészségügyben dolgozók itthon tartásáért és a versenyképes orvosképzésért, mindebben szolidaritást vállalva a többi egészségügyben dolgozóval. A szakszervezet közvetlen pártpolitikai tevékenységet nem folytat, szervezete politikai pártoktól független.


Ha egy emberközpontú, hálapénz és korrupciómentes egészségügyet szeretnél, amiben méltóságban lehet gyógyulni és gyógyítani,
akkor csatlakozz és/vagy támogass minket: OTP 1174800721162118 HUF, közlemény: TÁMOGATÁS

Gyógyítható-e az egészségügy? A V, mint Vas Egyesület és az Igazmondó Alapítvány májusi közéleti fórumán erre keressük a választ. Az esemény díjtalan, várunk minden érdeklődőt május 27-én! 

A válaszokat keresik: dr. Dénes Tamás, a Rezidens Szövetség leköszönt elnöke, a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezetének (RESZASZ ) elnöke, dr. Takáts Lajos idegsebész főorvos- a Markusovszky Egyetemi Oktatóhórház független szakszervezetének elnöke, dr. Kiss Béla mellkassebész főorvos – a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház független szakszervezetének alelnöke.

 

A rendezvény során együttműködési megállapodás aláírására is sor kerül a Reszasz és a Markusovszky Kórház Szakszervezete között, melyben az egészségügy alulfinanszírozott helyzetében az elvárható intézkedések meghozatala céljából közös fellépést irányoznak elő - ezzel egy széles körű érdekvédelmi szövetség alapjait kívánják letenni.

Moderátor: dr. Szendrő-Németh Tamás.

Helyszín: 9700 Szombathely, Fő tér 10, Art Cafe különterem.

Időpont: 2016. május 27, péntek, 18:00

Kapcsolat

  • Cím: 1125 Bp., Szarvas Gábor út 9/b
  • Telefonszám: +36703793810
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Facebook: Emberi konzultáció
  • Youtube: ReSzaSz videók