Login
Main menu

Az egészségügy
nemzeti ügy!

 

Szavazás a fertőtlenítőről Belépési nyilatkozat

A ReSzaSz szakszervezetként 

A szakszervezet célja a munkavállalók jogainak és érdekeinek képviselete és védelme minden, törvény adta érdekképviseleti és érdekvédelmi eszköz által.

A ReSzaSz céljai 

A minőségi és biztonságos betegellátás. Az uniós átlaghoz igazodó tisztes bér- és munkakörülmények kiharcolása az egészségügyben dolgozóknak. Egy élhető, fenntartható, hálapénz-mentes egészségügy kialakítása Magyarországon, amelyben méltóságban és biztonságban lehet gyógyulni, tisztességben gyógyítani, oktatni és okulni.

A ReSzaSz ezért küzd

A ReSzaSz küzd az egészségügyben dolgozók itthon tartásáért és a versenyképes orvosképzésért, mindebben szolidaritást vállalva a többi egészségügyben dolgozóval. A szakszervezet közvetlen pártpolitikai tevékenységet nem folytat, szervezete politikai pártoktól független.


Ha egy emberközpontú, hálapénz és korrupciómentes egészségügyet szeretnél, amiben méltóságban lehet gyógyulni és gyógyítani,
akkor csatlakozz és/vagy támogass minket: OTP 1174800721162118 HUF, közlemény: TÁMOGATÁS

 

Dénes Tamás elmondta, hogy a plakátokon szereplő állításokkal nem lehet vitatkozni, hiszen azok szakmailag alátámasztott tények, bárki elolvashatja az ezeket igazoló forrást. A RESZASZ célja, hogy GDP-arányosan növelje a mindenkori kormány az egészségügyre fordított kiadásokat, ez minden ember érdeke, hiszen enélkül nem lehet minőségi és biztonságos betegellátást nyújtani.

Dénes Tamás arról is beszélt, fontosak lennének a könnyen értelmezhető minőségi mutatók, hogy például egy beteg meg tudja nézni, a hozzá közel eső kórházban a kórházi fertőzések az országos átlag alatt vagy felett vannak-e. 

 

Az alábbi videóban bemutatják a RESZASZ plakátterveit is:

  

Kapcsolat

  • Cím: 1125 Bp., Szarvas Gábor út 9/b
  • Telefonszám: +36703793810
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Facebook: Emberi konzultáció
  • Youtube: ReSzaSz videók