RESZASZ.HU - Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete

Miközben az állami egészségügy helyzete sajnos egyre romlik, a magánegészségügy fejlődik, és Partnerünk, a Hazipatika.com, fontos minőségindikátorokat is figyelembe vevő pályázattal próbálja fejlődésre buzdítani a magánszektort: keresik az év magánrendelőjét.

A HáziPatika.com, Magyarország legnagyobb egészségügyi portálja idén harmadik alkalommal rendezi meg Az év magánrendelője versenyt. Ki indulhat, milyen kategóriákban, hogyan lehet pályázni?

Ha úgy érzi, az Ön magánrendelője szakmailag, emberileg többet nyújt a betegeknek, és szívesen megmérettetné egy országos versenyben rangos szakmai zsűri és a páciensei körében is, akkor nevezze be az Az év magánrendelője 2016 pályázatra!

Az év magánrendelője díj célja

A HáziPatika.com a legjobb magánrendelők felkutatásával és bemutatásával segíteni kíván a pácienseknek abban, hogy eligazodjanak a magán-egészségügyi intézmények körében, ezzel is felhívva a figyelmet a minőség jelentőségére és jelenlétére a hazai magán-egészségügyi szolgáltatók körében.

Emellett a magánrendelői szektorban dolgozók munkáját elismerve arra buzdítja a praxisokat, hogy tovább emeljék szolgáltatásaik színvonalát.

Kik nevezhetnek?

Valamennyi olyan egészségügyi intézmény, amely beteg által fizetett, előre meghatározott szolgáltatási díj ellenében nyújt egészségügyi szolgáltatásokat, és amely rendelkezik ÁNTSZ engedéllyel. A szavazásban nem vehet részt olyan magán-egészségügyi szolgáltató, amely kizárólag diagnosztikai, kizárólag pszichológiai vagy kizárólag manuálterápiás szolgáltatást nyújt.

Mit kell tennie ahhoz, hogy Ön is indulhasson?
A pályázati tudnivalókról (nevezés, kategória, szakmai zsűri, a bírálási szempontok, díjak és az eddigi nevezések) mindent megtalál, Az év magánrendelője 2016 oldalán.

Pályázati kategóriák

A magán-egészségügyi intézmények 4 kategóriában indulhatnak a szavazáson:
Egyéni praxisok szakmai és közönségdíj: olyan magánrendelők, amelyekben 1-2 orvos végzi a betegellátástCsoportpraxisok szakmai és közönségdíj: olyan magánrendelők, amelyekben 3-nál több orvos végzi a betegellátást1 napos és fekvőbeteg ellátást végző intézmények szakmai és közönségdíjAz Év Diagnosztikai Intézménye díj, csak közönségdíj

Nevezés, határidők

A pályázati tudnivalókról (nevezés, kategória, szakmai zsűri, a bírálási szempontok, díjak és az eddigi nevezések) mindent megtalál, Az év magánrendelője 2016 oldalán.

Felveheti velünk a kapcsolatot az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 06 30 434 1745 telefonszámon is.

Ha kiváncsi, hogy melyek azok a rendelők, amelyek már biztosan részt vesznek a szavazáson,tekintse meg a teljes listát!

http://www.hazipatika.com/test/napi_egeszseg/orvosnal/cikkek/keressuk_az_ev_maganrendelojet/20160321145945

 

Rezidens és Szakorvos Szakszervezet, 2016.