Login
Main menu

Az egészségügy
nemzeti ügy!

 

Szavazás a fertőtlenítőről Belépési nyilatkozat

A ReSzaSz szakszervezetként 

A szakszervezet célja a munkavállalók jogainak és érdekeinek képviselete és védelme minden, törvény adta érdekképviseleti és érdekvédelmi eszköz által.

A ReSzaSz céljai 

A minőségi és biztonságos betegellátás. Az uniós átlaghoz igazodó tisztes bér- és munkakörülmények kiharcolása az egészségügyben dolgozóknak. Egy élhető, fenntartható, hálapénz-mentes egészségügy kialakítása Magyarországon, amelyben méltóságban és biztonságban lehet gyógyulni, tisztességben gyógyítani, oktatni és okulni.

A ReSzaSz ezért küzd

A ReSzaSz küzd az egészségügyben dolgozók itthon tartásáért és a versenyképes orvosképzésért, mindebben szolidaritást vállalva a többi egészségügyben dolgozóval. A szakszervezet közvetlen pártpolitikai tevékenységet nem folytat, szervezete politikai pártoktól független.


Ha egy emberközpontú, hálapénz és korrupciómentes egészségügyet szeretnél, amiben méltóságban lehet gyógyulni és gyógyítani,
akkor csatlakozz és/vagy támogass minket: OTP 1174800721162118 HUF, közlemény: TÁMOGATÁS

Miközben az állami egészségügy helyzete sajnos egyre romlik, a magánegészségügy fejlődik, és Partnerünk, a Hazipatika.com, fontos minőségindikátorokat is figyelembe vevő pályázattal próbálja fejlődésre buzdítani a magánszektort: keresik az év magánrendelőjét.

A HáziPatika.com, Magyarország legnagyobb egészségügyi portálja idén harmadik alkalommal rendezi meg Az év magánrendelője versenyt. Ki indulhat, milyen kategóriákban, hogyan lehet pályázni?

Ha úgy érzi, az Ön magánrendelője szakmailag, emberileg többet nyújt a betegeknek, és szívesen megmérettetné egy országos versenyben rangos szakmai zsűri és a páciensei körében is, akkor nevezze be az Az év magánrendelője 2016 pályázatra!

Az év magánrendelője díj célja

A HáziPatika.com a legjobb magánrendelők felkutatásával és bemutatásával segíteni kíván a pácienseknek abban, hogy eligazodjanak a magán-egészségügyi intézmények körében, ezzel is felhívva a figyelmet a minőség jelentőségére és jelenlétére a hazai magán-egészségügyi szolgáltatók körében.

Emellett a magánrendelői szektorban dolgozók munkáját elismerve arra buzdítja a praxisokat, hogy tovább emeljék szolgáltatásaik színvonalát.

Kik nevezhetnek?

Valamennyi olyan egészségügyi intézmény, amely beteg által fizetett, előre meghatározott szolgáltatási díj ellenében nyújt egészségügyi szolgáltatásokat, és amely rendelkezik ÁNTSZ engedéllyel. A szavazásban nem vehet részt olyan magán-egészségügyi szolgáltató, amely kizárólag diagnosztikai, kizárólag pszichológiai vagy kizárólag manuálterápiás szolgáltatást nyújt.

Mit kell tennie ahhoz, hogy Ön is indulhasson?
A pályázati tudnivalókról (nevezés, kategória, szakmai zsűri, a bírálási szempontok, díjak és az eddigi nevezések) mindent megtalál, Az év magánrendelője 2016 oldalán.

Pályázati kategóriák

A magán-egészségügyi intézmények 4 kategóriában indulhatnak a szavazáson:
Egyéni praxisok szakmai és közönségdíj: olyan magánrendelők, amelyekben 1-2 orvos végzi a betegellátástCsoportpraxisok szakmai és közönségdíj: olyan magánrendelők, amelyekben 3-nál több orvos végzi a betegellátást1 napos és fekvőbeteg ellátást végző intézmények szakmai és közönségdíjAz Év Diagnosztikai Intézménye díj, csak közönségdíj

Nevezés, határidők

A pályázati tudnivalókról (nevezés, kategória, szakmai zsűri, a bírálási szempontok, díjak és az eddigi nevezések) mindent megtalál, Az év magánrendelője 2016 oldalán.

Felveheti velünk a kapcsolatot az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 06 30 434 1745 telefonszámon is.

Ha kiváncsi, hogy melyek azok a rendelők, amelyek már biztosan részt vesznek a szavazáson,tekintse meg a teljes listát!

http://www.hazipatika.com/test/napi_egeszseg/orvosnal/cikkek/keressuk_az_ev_maganrendelojet/20160321145945

 

Kapcsolat

  • Cím: 1125 Bp., Szarvas Gábor út 9/b
  • Telefonszám: +36703793810
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Facebook: Emberi konzultáció
  • Youtube: ReSzaSz videók