Login
Main menu

Az egészségügy
nemzeti ügy!

 

Szavazás a fertőtlenítőről Belépési nyilatkozat

A ReSzaSz szakszervezetként 

A szakszervezet célja a munkavállalók jogainak és érdekeinek képviselete és védelme minden, törvény adta érdekképviseleti és érdekvédelmi eszköz által.

A ReSzaSz céljai 

A minőségi és biztonságos betegellátás. Az uniós átlaghoz igazodó tisztes bér- és munkakörülmények kiharcolása az egészségügyben dolgozóknak. Egy élhető, fenntartható, hálapénz-mentes egészségügy kialakítása Magyarországon, amelyben méltóságban és biztonságban lehet gyógyulni, tisztességben gyógyítani, oktatni és okulni.

A ReSzaSz ezért küzd

A ReSzaSz küzd az egészségügyben dolgozók itthon tartásáért és a versenyképes orvosképzésért, mindebben szolidaritást vállalva a többi egészségügyben dolgozóval. A szakszervezet közvetlen pártpolitikai tevékenységet nem folytat, szervezete politikai pártoktól független.


Ha egy emberközpontú, hálapénz és korrupciómentes egészségügyet szeretnél, amiben méltóságban lehet gyógyulni és gyógyítani,
akkor csatlakozz és/vagy támogass minket: OTP 1174800721162118 HUF, közlemény: TÁMOGATÁS

Az ATV műsorában dr. Rácz Jenő egykori egészségügyi miniszter, a veszprémi kórház főigazgatója, valamint dr. Dénes Tamás RESZASZ-elnök és Bugarszki Miklós, a Magyar Ápolási Egyesület elnöke beszélt az egészségügyi helyzetről.

dr. Rácz Jenő kifejtette: az egészségügy sosem kerül csődhelyzetbe, sosem fog összeomlani, valamilyen egészségügyi ellátás mindig lesz hazánkban. Finoman szólva nem ideális a jelenlegi helyzet, de ahogy azt a RESZASZ alelnöke elmondta, minőségi mutatók hiányában nem tudjuk kórházakra lebontani, hogy hol milyen minőségű az ellátás, nem tudjuk, hogy hol gyógyítunk rosszul vagy jól.

 

Kapcsolat

  • Cím: 1125 Bp., Szarvas Gábor út 9/b
  • Telefonszám: +36703793810
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Facebook: Emberi konzultáció
  • Youtube: ReSzaSz videók