Login
Main menu

Az egészségügy
nemzeti ügy!

 

Szavazás a fertőtlenítőről Belépési nyilatkozat

A ReSzaSz szakszervezetként 

A szakszervezet célja a munkavállalók jogainak és érdekeinek képviselete és védelme minden, törvény adta érdekképviseleti és érdekvédelmi eszköz által.

A ReSzaSz céljai 

A minőségi és biztonságos betegellátás. Az uniós átlaghoz igazodó tisztes bér- és munkakörülmények kiharcolása az egészségügyben dolgozóknak. Egy élhető, fenntartható, hálapénz-mentes egészségügy kialakítása Magyarországon, amelyben méltóságban és biztonságban lehet gyógyulni, tisztességben gyógyítani, oktatni és okulni.

A ReSzaSz ezért küzd

A ReSzaSz küzd az egészségügyben dolgozók itthon tartásáért és a versenyképes orvosképzésért, mindebben szolidaritást vállalva a többi egészségügyben dolgozóval. A szakszervezet közvetlen pártpolitikai tevékenységet nem folytat, szervezete politikai pártoktól független.


Ha egy emberközpontú, hálapénz és korrupciómentes egészségügyet szeretnél, amiben méltóságban lehet gyógyulni és gyógyítani,
akkor csatlakozz és/vagy támogass minket: OTP 1174800721162118 HUF, közlemény: TÁMOGATÁS

"Olyan lesz a jövő, mint amilyen a ma iskolája." 
Szent Györgyi Albert Nobel-díjas és Kossuth-díjas magyar orvos, biokémikus.

A bejegyzés alatt álló Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete (ReSzaSz) kifejezetten fontosnak tartja az oktatást, ezért szolidaritást vállal mindazokkal, akik gyermekeink oktatásáért őszintén aggódnak és jobbító szándékkal tenni akarnak. A fenntartható egészségügy alapja a testi és szellemi  egészségtudatos magatartás, amelynek alapjait egy életre nevelő oktatás adja.

Ahogy minden szakmai érdekvédelmi ügyben, így az oktatás kérdése kapcsán is messzemenőleg elítéljük mindazokat, akiket a közérdek helyett pártpolitikai célok motiválnak.

Tisztelettel, ReSzaSz

Kapcsolat

  • Cím: 1125 Bp., Szarvas Gábor út 9/b
  • Telefonszám: +36703793810
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Facebook: Emberi konzultáció
  • Youtube: ReSzaSz videók