Login
Main menu

Az egészségügy
nemzeti ügy!

 

Szavazás a fertőtlenítőről Belépési nyilatkozat

A ReSzaSz szakszervezetként 

A szakszervezet célja a munkavállalók jogainak és érdekeinek képviselete és védelme minden, törvény adta érdekképviseleti és érdekvédelmi eszköz által.

A ReSzaSz céljai 

A minőségi és biztonságos betegellátás. Az uniós átlaghoz igazodó tisztes bér- és munkakörülmények kiharcolása az egészségügyben dolgozóknak. Egy élhető, fenntartható, hálapénz-mentes egészségügy kialakítása Magyarországon, amelyben méltóságban és biztonságban lehet gyógyulni, tisztességben gyógyítani, oktatni és okulni.

A ReSzaSz ezért küzd

A ReSzaSz küzd az egészségügyben dolgozók itthon tartásáért és a versenyképes orvosképzésért, mindebben szolidaritást vállalva a többi egészségügyben dolgozóval. A szakszervezet közvetlen pártpolitikai tevékenységet nem folytat, szervezete politikai pártoktól független.


Ha egy emberközpontú, hálapénz és korrupciómentes egészségügyet szeretnél, amiben méltóságban lehet gyógyulni és gyógyítani,
akkor csatlakozz és/vagy támogass minket: OTP 1174800721162118 HUF, közlemény: TÁMOGATÁS

     

 

 

 

   Kedves Tagok!

 

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karának egyik hallgatói szervezete, Caritas ismét húsvéti ajándékgyűjtést szervez. Idén a SE ÁOK I. sz. Gyermekgyógyászati Klinika beteg gyermekeinek javára gyűjtenek csokitojásokat, valamint apróbb gyermekjátékokat. A gyűjtés 2018. március 11-től március 26-ig tart. Az adományokat a 1088 Budapest, Szentkirályi utca 28. alatt (PPKE JÁK épülete), a főépület aulájában található pultnál várják a szervezet tagjai.

A szervezetről:

A 2013 óta működő Caritas azért jött létre, hogy egyetemükön, annak keretein belül fórumot teremtsenek azon hallgatók számára, akik szeretetszolgálatukkal, adományaikkal vagy kezdeményezéseikkel szeretnék jobbá tenni környező világunkat.

Gyermekeknek, családoknak, hajléktalanoknak gyűjtenek élelmiszert, ruhát, használati cikkeket; gyermekotthonokat látogatnak; figyelemfelkeltésre irányuló rendezvényeket szerveznek. Fontosnak érzik, hogy gyűjtéseikkel a határon túli magyarságot is támogassák. Céljuknak tekintik, hogy a hallgatóknak lehetőséget biztosítsanak arra, hogy a bennük lévő jó szándékot és segítőkészséget megfelelő módon tudják a társadalom kiszolgáltatottságban lévő rászorulói javára kamatoztatni.

Előre is köszönjük a felajánlásokat!

Elérhetőség:
Tompos Mátyás (Caritas elnök)
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

  • Cím: 1125 Bp., Szarvas Gábor út 9/b
  • Telefonszám: +36703793810
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Facebook: Emberi konzultáció
  • Youtube: ReSzaSz videók