Login
Main menu

Az egészségügy
nemzeti ügy!

 

Szavazás a fertőtlenítőről Belépési nyilatkozat

A ReSzaSz szakszervezetként 

A szakszervezet célja a munkavállalók jogainak és érdekeinek képviselete és védelme minden, törvény adta érdekképviseleti és érdekvédelmi eszköz által.

A ReSzaSz céljai 

A minőségi és biztonságos betegellátás. Az uniós átlaghoz igazodó tisztes bér- és munkakörülmények kiharcolása az egészségügyben dolgozóknak. Egy élhető, fenntartható, hálapénz-mentes egészségügy kialakítása Magyarországon, amelyben méltóságban és biztonságban lehet gyógyulni, tisztességben gyógyítani, oktatni és okulni.

A ReSzaSz ezért küzd

A ReSzaSz küzd az egészségügyben dolgozók itthon tartásáért és a versenyképes orvosképzésért, mindebben szolidaritást vállalva a többi egészségügyben dolgozóval. A szakszervezet közvetlen pártpolitikai tevékenységet nem folytat, szervezete politikai pártoktól független.


Ha egy emberközpontú, hálapénz és korrupciómentes egészségügyet szeretnél, amiben méltóságban lehet gyógyulni és gyógyítani,
akkor csatlakozz és/vagy támogass minket: OTP 1174800721162118 HUF, közlemény: TÁMOGATÁS

 

A kormány szerint egyre kevesebb ember megy külföldre dolgozni, ugyanakkor még mindig súlyos    szakemberhiány van a legtöbb kórházban és rendelőben.
A kormány által működtetett honlapok szerint 2011-ben 930, míg 2016-ban 615 személy kért hatósági  igazolványt. Viszont azt kell vizsgálni, hogy az életben hogyan alakult az elvándorlás, hiszen aki el  akart menni, már elment. A fiataloknál is látható a változás, egyre többen kerülnek bele a magyar rendszerbe.

Akik aktívan dolgoznak az egészségügyi ellátásban, azok közül túlnyomórészt nagyon fiatal és nagyon idős kollégák vannak akik gyógyítani szeretnének, az a középréteg viszont hiányzik, akiknek a fiatalokat oktatni kellene, illetve a munka nagy részét elvégezni.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

  • Cím: 1125 Bp., Szarvas Gábor út 9/b
  • Telefonszám: +36703793810
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Facebook: Emberi konzultáció
  • Youtube: ReSzaSz videók