RESZASZ.HU - Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete

 

Kedves Tagok!

 

Szeretettel hívunk meg benneteket a Mosoly Alapítány által meghirdetett Mosoly Váltó adománygyűjtő programjára, amely a NN Ultrabalaton keretei között kerül megrendezésre 2017. május 20-21-én.

Mi az NN Ultrabalaton?
Az NN Ultrabalaton egy nemzetközi futóverseny, ahol a versenyzők a Balatont futva vagy biciklizve, egyénileg vagy váltócsapatban kerülik meg.

Hogyan fut a Mosoly?
Az alapítvány egy speciális váltóban, rövid szakaszokban teljesíti a távot. Olyan gyerekek vesznek részt a futásban, akik korábban valamelyik Mosoly terápia résztvevői voltak.

Ha csatlakozni szeretnél:
Kattints a www.mosolyalapítvány.hu oldalra, és foglalj le egyet a Mosoly Váltó 47 szakasza közül, ajánlj fel támogatást és indulj a csapattal.

Ha már jelentkeztél csapatoddal a versenyre,és szeretnétek a Mosollyal futni,  akkor vegyétek fel a kapcsolatot az alapítvánnyal és segítsetek adományotokkal.

Jelentkezés:
Rózsa Eszter
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mobil: +36 20 504 1037

FELHÍVÁS:
Az MKVT  az NN Ultrabalaton eseményen a 9., 4 km-es balatonfüredi, szakasz teljesítésével támogatja a Mosoly Alapítványt és ehhez keres a ReSzaSz közreműködésével további lelkes futni vágyót. Ha kedvet kaptál, kérjük jelentkezz az alábbi elérhetőségen:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

 

Mosoly Alapítvány az Ultrabalatonon Kösz, hogy jössz!
 

 

Rezidens és Szakorvos Szakszervezet, 2016.