Login
Main menu

Az egészségügy
nemzeti ügy!

 

Szavazás a fertőtlenítőről Belépési nyilatkozat

A ReSzaSz szakszervezetként 

A szakszervezet célja a munkavállalók jogainak és érdekeinek képviselete és védelme minden, törvény adta érdekképviseleti és érdekvédelmi eszköz által.

A ReSzaSz céljai 

A minőségi és biztonságos betegellátás. Az uniós átlaghoz igazodó tisztes bér- és munkakörülmények kiharcolása az egészségügyben dolgozóknak. Egy élhető, fenntartható, hálapénz-mentes egészségügy kialakítása Magyarországon, amelyben méltóságban és biztonságban lehet gyógyulni, tisztességben gyógyítani, oktatni és okulni.

A ReSzaSz ezért küzd

A ReSzaSz küzd az egészségügyben dolgozók itthon tartásáért és a versenyképes orvosképzésért, mindebben szolidaritást vállalva a többi egészségügyben dolgozóval. A szakszervezet közvetlen pártpolitikai tevékenységet nem folytat, szervezete politikai pártoktól független.


Ha egy emberközpontú, hálapénz és korrupciómentes egészségügyet szeretnél, amiben méltóságban lehet gyógyulni és gyógyítani,
akkor csatlakozz és/vagy támogass minket: OTP 1174800721162118 HUF, közlemény: TÁMOGATÁS

 

Kedves Tagok!

 

Szeretettel hívunk meg benneteket a Mosoly Alapítány által meghirdetett Mosoly Váltó adománygyűjtő programjára, amely a NN Ultrabalaton keretei között kerül megrendezésre 2017. május 20-21-én.

Mi az NN Ultrabalaton?
Az NN Ultrabalaton egy nemzetközi futóverseny, ahol a versenyzők a Balatont futva vagy biciklizve, egyénileg vagy váltócsapatban kerülik meg.

Hogyan fut a Mosoly?
Az alapítvány egy speciális váltóban, rövid szakaszokban teljesíti a távot. Olyan gyerekek vesznek részt a futásban, akik korábban valamelyik Mosoly terápia résztvevői voltak.

Ha csatlakozni szeretnél:
Kattints a www.mosolyalapítvány.hu oldalra, és foglalj le egyet a Mosoly Váltó 47 szakasza közül, ajánlj fel támogatást és indulj a csapattal.

Ha már jelentkeztél csapatoddal a versenyre,és szeretnétek a Mosollyal futni,  akkor vegyétek fel a kapcsolatot az alapítvánnyal és segítsetek adományotokkal.

Jelentkezés:
Rózsa Eszter
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mobil: +36 20 504 1037

FELHÍVÁS:
Az MKVT  az NN Ultrabalaton eseményen a 9., 4 km-es balatonfüredi, szakasz teljesítésével támogatja a Mosoly Alapítványt és ehhez keres a ReSzaSz közreműködésével további lelkes futni vágyót. Ha kedvet kaptál, kérjük jelentkezz az alábbi elérhetőségen:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

 

Mosoly Alapítvány az Ultrabalatonon Kösz, hogy jössz!
 

 

Kapcsolat

  • Cím: 1125 Bp., Szarvas Gábor út 9/b
  • Telefonszám: +36703793810
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Facebook: Emberi konzultáció
  • Youtube: ReSzaSz videók